The 69 Eyes – West End

av Jenny Elisabeth
Finns det något bättre än nya releaser från band du gillar? Jag vet inte. De senaste dagarna har The 69 Eyes nya album, West End, gått varm på min Spotify.

Jag gillar CD och LP, men har knappt några av något av dom plus att jag inte har något att spela upp CD eller LP med… jag gillar det digitala och att det är tillgängligt med något klick bort!

The 69 Eyes West End

Jag har lyssnat på The 69 Eyes sen 2002 och albumet Paris Kills ungefär. West End är ingen besvikelse, dom låter som dom alltid gjort, låter det tråkigt? Det är inte menat att vara tråkigt. Det är bra! Dom har utvecklats men behåller sitt mörka sound. Nedan kan du lyssna på min favoritlåt från albumet, samt se videon. Det har inte jag gjort än så jag ska också titta!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer