Face Off med Lisa Lobotomy

Collab: Face Off med Lisa Lobotomy

av Jenny Elisabeth
9 views

Jag har gjort min första collab, och på YouTube dessutom! Jag bestämde mig för att, med Lisa som inspiration, blåsa liv i min YouTube kanal men att göra det på engelska. Det är något obehagligt att göra det på engelska, men man vänjer sig väl… hoppas jag. Här nedan kan du se min video och Lisas video.

Min video

Lisas video

Lisas YouTube kanal hittar du här och hon har ett Instagram-konto också, som du hittar här.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer