Outfit of The Day: Polo & kjol

av Jenny Elisabeth
Outfit of The Day Polo & kjol
Äntligen höst! Och det är nu helt okej med polotröja! Här har jag parat ihop den med min favoritkjol som råkar vara lång. Det blir väldigt påklätt men jag tycker det ser bra ut!

Luxx var också med på ett hörn som du ser, han var mitt i smeten på ett foto som du kan scrolla ner till för att se. Han satt och jamade lite och undrar nog vad jag pysslar med. När jag skriver inlägget så var det +18 grader ute så jag kanske är lite tidigt ute med att ha polotröja… eller? Men när inlägget publiceras så kommer det nog vara kallare, hoppas jag!

Outfit of The Day Polo & kjol
Outfit of The Day Polo & kjol

Vad jag har på mig

Polotröja: Zizzi
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer