Outfit of The Day: Lite victorian

av Jenny Elisabeth
Outfit of The Day Lite victorian
Lite victorian? När jag tänker victorian så tänker jag höga kragar, spets, puffiga ärmar… tänker jag fel? En vän föreslog “Morticia”, men då tänker jag istället tighta klänningar, döda rosor och röda läppar.

Toppen var ingen favorit, den är inte i min stil så den kommer inte synas så mycket på bloggen. Jag kanske försöker sälja den om jag orkar. Det där med att sälja saker är stressande tycker jag, folk ska pruta på redan svinlåga priser, sen ska man hålla produkter till löning och skicka innan betalning. Det är crazy! Ser nu att kjolen har lite ränder efter att den hängt på tork, frågan är om man måste stryka den… nä, jag ids inte ?

Outfit of The Day Lite victorian
Outfit of The Day Lite victorian

Vad jag har på mig

Topp: BonPrix
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

Outfit of The Day Lite victorian
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer