Följer du mig på Instagram?

av Jenny Elisabeth

Jo, det här inlägget blir väl lite “fiska efter följare”, men jag undrar om du följer mig på Instagram? Och vad du skulle vilja se, både på Instagram och här på bloggen?

Instagram jennyelisabeth.se
Instagram: @jennyelisabeth.se

För det mesta så hamnar bloggens innehåll förr eller senare på Instagram, jag har tänkt att innehållet ska vara ungefär detsamma för att kanalerna ska höra ihop på något sätt. Men det kanske är mer intressant om innehåller inte är exakt detsamma? Vad tycker du? Och följer du mig på Instagram? Om inte så kan du göra det här: @jennyelisabeth.se ?

5 kommentarer
0

Du kanske tycker om

5 kommentarer

Ellet (@elletsse) 24 oktober 2019 - 09:07

Jag tror att jag följer dig på Instagram men jag är inte inne där mer än när jag har lite dötid i någon kö som max. Inte ett bra medium för mig, ba ångestframkallande. Utöver det så hoppas jag att du fortsätter med bloggen iallafall, jag har inga särskilda önskemål 🙂

svara
Jenny 24 oktober 2019 - 13:02

Jag känner lite samma om att det är ångestframkallande. Men som tur är så är inte det känslorna som tar överhanden när jag scrollar insta, jag har följt och avföljt en massa just för att anpassa flödet. Kommer fortsätta med bloggen absolut, bara kul att få input från dom som faktiskt läser ?

svara
Ellet (@elletsse) 25 oktober 2019 - 22:39

Ja jag har starkt reducerat också men jag får fortfarande inte upp mina närmsta vänner liksom i flödet, det blir inte bra helt enkelt, algoritmer och skit. Och det är egentligen inte själva innehållet som är ångestframkallande för mig, utan känslan av att… lägga upp bilder som inte betyder något? Folk ba gillar och går vidare, jag minns knappt vad jag har gillat, man connectar inte med folk på ett sätt som känns givande för mig. Älskade instagram så länge, men nuförtiden så funkar det inte för mig.

Och skönt att höra att du fortsätter med bloggen, för det mediet är närmast mitt hjärta! Tänker stanna i bloggvärlden jag med. Som läsare och innehavare.

svara
Jenny 26 oktober 2019 - 13:16

Jag förstår vad du menar! Först tog dom ju bort den kronologiska ordningen och sen slängde dom dit konstiga algoritmer så nu ser man ju inte det man vill se, och man missar lätt t ex ens vänners bilder. Håller med om att man bara gillar och scrollar vidare sen, det är tråkigt. Men jag får något ut av det, i alla fall av att posta bilder till goth communityt och inte så mycket för beauty längre faktiskt.

Blogga ligger nära mitt hjärta, jag kommer inte sluta än. Åh, har du också en blogg? Vad skriver du om?

svara
Ellet (@elletsse) 30 oktober 2019 - 21:40

Jag har den främst för att jag tycker det är kul att skriva, så jag skriver mest om vardagslivet liksom. Tycker det är kul att ta bilder etc också så det blir allt möjligt. Mycket hus och pyssel och gamla saker och reflektioner 🙂 ellets.se om du inte har något bättre för dig en stund! 😀

Jenny 31 oktober 2019 - 08:11

Låter kul ju! ? skulle också vilja skriva lite vardagsinlägg men det händer sällan nåt värt att skriva om ? ska besöka din blogg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer