Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams

Outfit of The Day: Vuxen Wednesday Addams

av Jenny Elisabeth
6 views
Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams

När jag skriver inlägget är Wednesday Addams ganska aktuell får man väl säga, det är Halloween-säsong. Men i min värld är Wednesday alltid aktuell iofs.

Jag hade glömt att jag har den här klänningen, den är köpt på eBay för några år sen och är nu ganska påsig på mig så den behövde ett bälte i midjan för att ge lite form i alla fall. Jag gillar längden, ofta är ju plus size kläder väldigt… “modest”. Och det finns en tid och plats för allt, men jag gillar klänningar som inte slutar vid fotknölarna.

Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams
Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Stay-ups: DIM
Bälte: Boohoo

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer