Favoriter oktober 2019

Favoriter: Oktober 2019

av Jenny Elisabeth
9 views
Favoriter oktober 2019

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag vet inte om du gillar att se andras favoriter eller inte, men det gör jag. Det är kul att se de videorna på YouTube och det är kul att skriva inläggen själv, det blir lite som en dagbok över vad man tyckt om under året. Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg med mina favoriter, senast var det ett inlägg för maj och juni 2019. Jag skrev iofs ett inlägg med 8 veganska favoriter jag hade i augusti också. Men här kommer mina favoriter för oktober!

Favoriter: oktober 2019

Milk Hydro Grip Primer: Återfuktande primer som på egen hand ger glass skin effekt, min foundation sitter på plats i timtals. Hydro Grip Primer innehåller många återfuktande ingredienser och är fri från olja, silikoner och parfym. Cruelty-free och vegansk.

Milk Kush Lip Balm: Ett läppbalsam som håller vad det lovar och innehåller allt från cannabisolja till mangosmör och jojobaolja. Alla ingredienser är tänkta att lugna och återfukta läpparna samt göra läpparna mjukare. Cruelty-free och vegansk.

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation: När jag burit foundation under månaden som gått så har det varit Lumene Natural Glow jag haft på mig. Den är lätt, har en fin glowig finish som ser naturlig ut och har en byggbar täckning. Cruelty-free och vegansk. 

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Birkin Brown: Läppstift för mig brukar innebära svart, men nu har jag faktiskt hittat ett nytt favoritläppstift som inte är svart! Det är Charlotte Tilbury Matte Revolution i nyansen ”Birkin Brown”. Jag tycker att Matte Revolution läppstiften är behagliga att bära och är långt ifrån matta. Cruelty-free och vegansk.

Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil: Förra månaden var jag fäst vid Glossier Brow Flick men nu har Urban Decays variant, Brow Blade tagit dess plats. Brow Flick är bra… men Brow Blade är bättre. Brow Blade ger mer definition och ännu mer hårliknande streck. Cruelty-free och vegansk.

Skin Treat Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment: Den här kroppsmoussen använder jag ett par gånger i veckan, jag sover med den på. Den är tänkt att peela bort döda hudceller och orenheter och på samma gång få huden att kännas fastare och ge lyster. Jag köpte den för att använda mot KP (Keratosis Pilaris) och jag tycker den har hjälpt på de röda prickarna. Cruelty-free och vegansk.

BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl: BECCA gör min favorithighlighter, jag har både Pressed och Liquid i nyansen Pearl och använder dom flitigt. Den flytande varianten ger en dewy look och smälter lätt in i huden, jag brukar använda den även när jag inte använder foundation. Cruelty-free men inte vegansk.

Depend Grape and Avocado Nail Oil & Depend Argan Nail Oil Serum: Grape and Avocado Nail Oil är en lätt olja som sjunker in snabbt och är lätt att dosera tack vare pipetten. Grape and Avocado Nail Oil beskrivs som ”en dagkräm för dina naglar” och kan kombineras med Argan Nail Oil Serum som med fördel används på natten. Cruelty-free och veganska.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light
Depend Argan Nail Oil Serum
Depend Grape & Avocado Nail Oil
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes
Charlotte Tilbury Matte Revolution – Birkin Brown
Milk Kush Lip Balm
Milk Hydro Grip Primer
Skin Treat Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light
Depend Argan Nail Oil Serum
Depend Grape & Avocado Nail Oil
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes
Charlotte Tilbury Matte Revolution – Birkin Brown
Milk Kush Lip Balm
Milk Hydro Grip Primer
Skin Treat Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer