Lumene Natural Glow Fluid Foundation

Jenny testar: Lumene Natural Glow Fluid Foundation (ny formula)

av Jenny Elisabeth
18 views
Lumene Natural Glow Fluid Foundation

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Jag gillar ju Natural Glow Fluid Foundation, och nu har den fått en ny formula. Jag har inte riktigt använt upp min första flaska än men jag var nyfiken på den nya formulan på foundationen så jag köpte den för att testa. Jag hoppades att den skulle vara lika bra och glowig som den första och jag är inte besviken!

Har testat Lumene Natural Glow två gånger tidigare, en gång när jag tog Isotretinoin och en gång för inte så längesen. Första gången så gillade jag den men såhär i efterhand tycker jag inte att det såg så bra ut, jag tror det har att göra med att min hud var så pass torr som den var, vilket egentligen är konstigt då den här foundationen är väldigt glowig och jag upplever den som återfuktande. Men när jag testade den igen i oktober 2019 så tyckte jag mycket bättre om den och den smälte fint in i huden oavsett hur jag applicerade den (borste eller svamp).

Lumene Natural Glow Fluid Foundation Ultra Light
Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light
Lumene Natural Glow Fluid Foundation Ultra Light & Porcelain
Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light & Porcelain

Lumene Natural Glow Fluid Foundation finns i 6 nyanser precis som den tidigare versionen av foundationen. Jag har nyans Ultra Light som är den ljusaste, som jämförelse är Ultra Light lite varmare i nyansen än vad Porcelain (som är den ljusaste nyansen från den tidigare versionen) är. Det är en liten skillnad som knappt syns på huden, men med det sagt tycker jag att Ultra Light nyansen passar min hudton bättre.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation
Utan foundation

På den här bilden har jag ingenting förutom hudvård på huden, min hud är lite oljig i t-zonen och normal i övrigt. Jag har lite problem med finnar fortfarande (men långt ifrån vad det varit) och har även eksem och har någon fläck i pannan på den här bilden.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation
Med foundation

Här har jag applicerat ett lager av Natural Glow Fluid Foundation i nyansen Ultra Light. Jag använde en Sigma F80 och det är mitt favoritsätt att applicera foundation på just nu. Jag behövde ingen svamp efteråt för att jämna ut ev streaks, det blev nämligen inga streaks. Foundationen smälte in i huden precis som den andra formulan gjorde.

Båda versionerna är lätta och luftiga och ger fin lyster till huden, täckningen är medel. Mina akneärr syns inte men den ser ändå naturlig ut på huden tycker jag. Hållbarheten är helt okej tycker jag, jag har inte behövt bättra på något under dagen trots att jag inte pudrade. Jag upplever inte heller att foundationen är klibbig utan den torkar ner och känns len.

INCI: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE), CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, GLYCERIN, C13-15 ALKANE, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, ISODODECANE, DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, MICA, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, MAGNESIUM SULFATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (NANO), PROPANEDIOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, ALUMINUM HYDROXIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE CARBONATE, HYDROGEN DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, HYDRATED SILICA, PENTYLENE GLYCOL, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE.

Lumene testar inte på djur och Natural Glow Fluid Foundation är 100% vegansk! Lumene finns att köpa bl a. på KICKS.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer