Fenty Beauty Underdawg

Lips of The Day: Fenty Beauty Underdawg

av Jenny Elisabeth
20 views
Fenty Beauty Underdawg

Lips of The Day: Fenty Beauty Underdawg

Fenty har släppt en liten “julkula”, ett mini Stunna Lip Paint i en mörkt, mörk röd nyans. Jag har testat formulan på Stunna Lip Paint tidigare och när jag såg den här nyansen så kände jag en obekant känsla, det ryckte i villhöver-tarmen.

Jag har ju kört en no-buy hela året, och de senaste tre månaderna har det gått riktigt bra. Men det är inte no-buyen jag ska prata om.

Fenty Beauty Underdawg

Jag älskar nyansen på läppstiftet men jag avskyr applikatorn, så jag har applicerat det med en borste och det har gått bättre. När man håller i applikatorn och ska applicera läppstiftet så är korken ivägen så man ser inte riktigt var man applicerar läppstiftet. Applikatorn är längre på den stora versionen av Stunna Lip Paint och med en såhär fin nyans hade jag önskat att det kom i en full size.

Tillägg 23/11 2019: jag har gått igenom ingredienserna för Lil’Stunna och den ingrediensen jag hittat som antingen är eller inte är vegansk är “Disteardimonium Hectorite” som är ett “ammonia compound of stearic acid”, stearic acid eller stearinsyra kan ha animaliskt ursprung. Klistrar in INCI nedan.

INCI: ISODODECANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, RED 7 (CI 15850), IRON OXIDES (CI 77499), BLUE 1 LAKE (CI 42090), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Fenty Beauty testar inte på djur men säger själva att dom inte är ett uttalat veganskt märke, men dom har veganska alternativ. Lil’Stunna finns hos Sephora och kostar 180 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer