Jenny Elisabeth.se

Sarah Hawkinson: The Biggest Issue in The Beauty Industry

av Jenny Elisabeth
11 views

Jag ville dela den här videon av Sarah Hawkinson för att jag tycker det hon tar upp är viktigt och något vi bör tänka på. Pressen på sociala medier att ständigt ha det nya plagget eller den nya paletten har enligt mig, för längesen gått överstyr. Jag har tidigare känt mig pressad att köpa, mestadels smink för att ha till bloggen och Instagram och för mig spädde det på mitt shoppingberoende så jag kan bara försöka föreställa mig vad det gör med andra därute på sociala medier.

Sarah nämner några saker som märken/företag gör för att skapa hype och fortsätta vara relevanta, hon pratar också om tekniker dom använder för att få folk att vilja ha, och köpa, deras produkt nu nu nu.

Hon pratar också om något jag funderat på, det här med att använda sminket du har och att inte behöva slänga smink man knappt använt för att man köpt på sig så mycket nytt…

Tänker inte avslöja för mycket från videon, se den!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer