Topp 5 Basprodukter

Topp 5 2019: Basprodukter

av Jenny Elisabeth
7 views

Året är snart slut och jag tänkte att jag gör en topp 5 2019 serie med mina favoritprodukter från året. Vi börjar med basprodukter!

Topp 5 Basprodukter
Bild av Thanks for your Like • donations welcome från Pixabay

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag har gjort en topp 5-serie en gång tidigare, det var i 2017 innan jag blev cruelty-free så i dom inläggen finns det produkter som inte är cruelty-free. Det var svårt att välja ut produkter för de kategorier jag valt, kategorierna är bas, kinder, ögonbryn, ögon och till sist läppar. Nu ska jag sluta babbla och börja babbla om mina topp 5 basprodukter för 2019 istället.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter
Bild: CultBeauty

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter, £32.00

Min favoritprimer under året har varit Hollywood Flawless Filter, det är en sann multi-use produkt och går att blanda i foundation, använda ensam eller använda som highlighter. Oavsett hur du gör så får du ett sanslöst glow som bara Hollywood Flawless Filter kan ge. Vegansk.

Milk Makeup Hydro Grip Primer
Bild: Sephora

Milk Makeup Hydro Grip Primer, 360 SEK

En “bubblare” på primerfronten var Milk Makeup Hydro Grip Primer som jag köpte i september, den blev snabbt en favorit. Hydro Grip Primer kan användas under foundation eller ensam för en “glass-skin” look. Jag gillar den för att den ger lite (mer) lyster till foundationen jag har på mig, i år har lyster och en enkel bas varit mina ledord. Vegansk.

It Cosmetics CC Cream
Bild: KICKS

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+, 390 SEK

Den mest täckande basprodukten jag har, och som jag tycker om, är It Cosmetics CC Cream. Den här CC krämen är 7 produkter i en – högtäckande foundation, colour correcting, återfuktande serum, primer, concealer, fuktgivande dagkräm och SPF 50+ (UVA/UVB broad-spectrum fysiskt solskydd). Den täcker mina akneärr bra och jämnar ut den lilla rodnad jag har i ansiktet.

Lumene Natural Glow Foundation
Bild: KICKS

Lumene Natural Glow Fluid Foundation, 229 SEK

Oh, Natural Glow Fluid Foundation. Let me count the ways I love you! En foundation med medel täckningsgrad som jämnar ut huden fint och ger en lystrig finish. I höst omformulerade Lumene sina basprodukter och jag har testat den nya versionen av Natural Glow och den var lika bra eller bättre än den tidigare versionen för Natural Glow är en produkt jag kan se mig själv köpa om och om igen. Vegansk.

NYX Cosmetics HD Concealer Wand
Bild: KICKS

NYX Cosmetics HD Concealer Wand, 89 SEK

Min favoritconcealer för att dölja ärr och rodnad de dagar jag enbart använder en primer (någon av de två nämnda ovan t ex). Nyansen porcelain passar bra för min hudton och går att använda under ögonen också. Vegansk.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer