Topp 5 Kinder

Topp 5 2019: Kinder

av Jenny Elisabeth
9 views
Topp 5 Kinder
Bild av sjajolika från Pixabay

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Idag fortsätter topp 5-serien med produkter för kinderna! Så som highlight, rogue, contour och bronzer. Några av mina all time faves finns i den här kategorin!

BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid
Bild: Sephora

BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl, 465 SEK

Vi börjar med BECCA’s flytande highlighter som är min go-to när jag vill att highlightern ska smälta in i huden och ge mig det där “lit from within”-glowet. Pearl är en kall och lite isig nyans och det är min favoritnyans när det kommer till highlighter.

Pixi Glow-y Gossamer Duo
Bild: KICKS

Pixi Glow-y Gossamer Duo – Delicate Dew, 299 SEK

Om man vill ha en lite mer champagnefärgad highlighter så är Pixi’s Glow-y Gossamer Duo i nyansen Delicate Dew toppen. Jag har bara använt den vänstra skuggan för jag tycker den andra blir för mörk. Highlightern känns lite krämig och är silkeslen, ger fin lyster. Vegansk.

Kat Von D Shade + Light Contour Palette
Bild: Sephora

Kat Von D Shade + Light Contour Palette, 540 SEK

Contour är något som kommer och går i min “sminkrutin”, i höst har jag använt Kat Von D Shade + Light mycket då jag upptäckte att jag hade den när jag “shopped my stash” en kväll. Jag använder bara en nyans och en contourpalett är inget man behöver, men Shade + Light Contour Palette är fortfarande i topp 5 för mig. Vegansk.

bareMinerals Invisible Bronze
Bild: KICKS

bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light, 455 SEK

2019 var året då jag började använda bronzer lite smått, jag har två stycken. Den här från bareMinerals är min favorit av de två för den här har fördelen att om man är lite osäker på bronzer så gör det ingenting för du kan smacka på massor av denna och det ser ändå toppen ut!

Melt Cosmetics Blush
Bild: Melt Cosmetics

Melt Cosmetics Blush – Cali Dream, $22.00

Melt Cosmetics har en trevlig formula på sina rogue, det är synd att dom (än så länge) bara har 3st. Cali Dream är det enda jag har och det är en korallig nyans som blendar in bra i huden, även för mig som inte tycker om att setta min foundation med puder 🙈Vegansk.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer