Favoriter November 2019

Favoriter: November 2019

av Jenny Elisabeth
8 views
Favoriter November 2019

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

I november har mina favoriter varit utspridda över flera olika kategorier, om jag minns rätt var det mycket makeup förra månaden. Jag har inte riktigt gått i samma hjulspår den här månaden och jag har testat lite andra grejer.

Favoriter: November 2019

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter, 185 SEK: Nu är det kallare ute och min hud på kroppen har blivit torrare av att jag inte tar hand om kroppen på samma sätt som ansiktet. Men jag försöker smörja in kroppen ett par gånger i veckan och alltid efter dusch! När jag smörjer in mig så gillar jag detta body butter, det är lite av det fetare slaget, inte riktigt som deras body yogurts. Men det sjunker in snabbt och har bra och lugnande effekt på torr och kliande hud!

The Body Shop Red Musk EdP: Det här är min drömparfym, näst efter Tom Ford’s Black Orchid som inte är cf tyvärr. Och Red Musk är tyvärr discontinued sen något år tillbaka, jag lyckades köpa två flaskor på rean och jag använder den sparsamt. Men den här månaden har jag använt Red Musk flitigt. Den doftar 0 och ingenting av blommor och bara kryddigt och varmt. Yum!

Rituals The Ritual of Sakura Anti-Perspirant Spray, 95 SEK: Det finns vissa produkter som jag hade svårt att hitta cruelty-free alternativ till. Däribland anti-perspirant i spray form. I en grupp på Facebook tipsades det om denna deo från Rituals som till synes tickade alla mina boxar för en deo: anti-perspirant, okej i pris och spray. Den har en god och fräsch doft som inte stannar kvar särskilt länge så den krockar inte med ev parfym. Vegansk.

H&M Beauty Big Gel Top Coat, 59,90 SEK: Och på tal om produkter det var bökigt att hitta cruelty-free alternativ till så var gel topplack ett av dom. Innan jag blev cruelty-free (heter det så?) så använde jag Essie Gel Setter tror jag den heter, men Essie är ju inte cruelty-free tyvärr så jag behövde hitta ett alternativ. Jag hade redan testat H&M Beautys nagellack och gillade dom så jag klickade hem Big Gel Top Coat. Det funkar som Gel Setter möjligen att Gel Setter torkar lite snabbare men effekten är densamma, nageln får en fyllig look och det blir väldigt glansigt.

NYX Cosmetics HD Concealer Wand, 89 SEK: Om jag vill ha en concealer som ger medium till full täckning men utan att se kakig eller torr ut så väljer jag HD Concealer Wand. Jag har den i nyans Porcelain och den passar perfekt under ögonen och på mina akneärr. Under ögonen ger den nästan lite lyster också. Kan hända att nyansen är lite för ljus för ansiktet men med bra blending så funkar det. Vegansk.

Maria Nila True Soft, fr 239 SEK: När jag klippte mig i oktober så fick jag tips om Maria Nila True Soft serie som frisörskan trodde skulle passa mitt hår, det är en salong som använder Maria Nila och andra veganska produkter. Och hon testade att tvätta mitt hår med True Soft schampo och balsam och det blev så lent! Jag var på jakt efter en ny hårkombo ändå så jag köpte schampot och balsamet. Mitt hår blir lent och framförallt så får det mycket fukt, mina lockar kommer fram utan att jag behöver använda en curl definer! Vegansk.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

karinsbeautyroom 12 december 2019 - 08:41

Älskar true soft serien, gör exakt för mitt hår det du beskriver att det gör för ditt.

svara
Jenny 12 december 2019 - 08:44

Jag har även håroljan ur samma serie, gillar verkligen True Soft. Vad kul att du också gör det!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer