Topp 5 Ögonbryn

Topp 5 2019: Ögonbryn

av Jenny Elisabeth
8 views

2017, när jag gjorde en topp 5 senast så hade jag ingen kategori för ögonbryn. Men nu hade jag så pass många favoriter att det blev en egen kategori.

Topp 5 Ögonbryn
Bild av Thanks for your Like • donations welcome från Pixabay

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Ögonbryn är en kategori jag hatar lite smått. För jag får aldrig till formen så att dom liknar varandra hyfsat iaf, dom ska ju inte vara systrar men avlägsna kusiner vore ju kul! Det är vänster bryn som vill bli mer rundat än höger, och det är väl för att jag är högerhänt och har lättare att måla mitt högra bryn än mitt vänstra antar jag. Sen är ju inget ansikte helt symmetriskt heller.

Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade
Bild: Sephora

Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite, 225 SEK

När det kommer till en produkt jag använt i 9 fall av 10 när jag sminkat mig det här året så är det KvD’s brynpomada jag använt. Jag gillar blockiga, Instagram-bryn. Gärna raka också! Super Brow sitter bra och torkar ner matt och ser inte klibbig ut. Vegansk.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Bild: KICKS

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette, 399 SEK

Jag tror inte det behövs, men jag brukar använda en skugga också när jag gör mina bryn. Mest för att få dom så svarta och opaka som möjligt. Jag brukar använda Fornax från Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette, den är nästan svart och funkar jättebra ovanpå KvD’s pomada! Vegansk.

Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil
Bild: KICKS

Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes, 260 SEK

De gånger jag gör mer naturliga bryn så har jag den här hösten använt Urban Decay’s nya Brow Blade, som är en ink stain och en penna i ett. Ink stain är som en eyeliner för dina bryn och påminner om en annan produkt jag gillat i år, bara det att Urban Decay’s variant kickar ass med Glossier Brow Flick! Brow Blade ger tunna fina och hårliknande “strån” och ibland har jag också använt den bara i den främre delen av brynet när jag kört pomada för att få en fluffig look. Vegansk.

Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel
Bild: Sephora

Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel, 195 SEK

När Milk kom till Sephora i september så var jag inte sen på köp-knappen, jag köpte denna bryngelen, Hydro Grip primern och ett läppbalsam. Läppbalsamet var inte riktigt värt pengarna, och nu har jag lärt mig den läxan, men däremot primern och denna bryngel är så bra. Bryngelen har fibrer och ger brynen en fluffig look som jag gillar när jag rockar “naturliga” bryn. Det enda jag inte gillar är att borsten plockar upp mycket produkt, och det är en ganska blöt formula, och är man inte försiktig så får man för mycket produkt i brynen. Annars 👌🏻Vegansk.

Glossier Boy Brow
Bild: Glossier

Glossier Boy Brow – Black, 140 SEK

En annan bryngel jag gillar är Glossier’s Boy Brow, den ger också stadga till brynen så som Milk’s bryngel gör. Jag har också för mig att Boy Brow ska ha typ fibrer som ger den där berömda fluffiga looken. Boy Brow använder jag ofta ensam, formulan är lite mer torr än t ex. Milk’s bryngel och risken för överflödig produkt i brynen är mindre än med Milk’s bryngel.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer