Outfit of The Day Bauhaus

Outfit of The Day: Bauhaus

av Jenny Elisabeth
9 visningar
Outfit of The Day Bauhaus

Jag fick den här Bauhaus t-shirten i julklapp förra julen, den har varit en stapelvara i min garderob sen dess. Mina outfits blir ganska tråkiga på hösten och vintern.

Tråkiga så sett att jag inte har mycket att välja på när det kommer till höst- och vinterkläder. Medan jag däremot för vår och sommar har tiotalet olika klänningar i olika modeller… hösten är min favoritårstid, men då vill jag sitta inomhus med en kopp te och ha doftljus brinnande. Men jag måste erkänna att jag lever för vår och sommar när det kommer till kläder.

Outfit of The Day Bauhaus
Outfit of The Day Bauhaus

Vad jag har på mig

T-shirt: CDON
Leggings: BonPrix
Kofta: Zalando (liknande)

Leggings med ytbeläggningBauhaus Bela Lugosis Dead T-ShirtDr Martens 1460 Black Patent

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer