Vad jag fick i julklapp 2019

Vad jag fick i julklapp 2019

av Jenny Elisabeth
29 visningar

Jag tycker det är kul att se vad folk fått i julklapp och höra om det finns någon historia bakom, varför man önskat sig det osv. Så jag tänkte dela med mig av några av de julklappar jag fick i år.

Jag fick en parfym från Caia Cosmetics, Bianca Ingrossos märke alltså, parfymen är vegansk och cruelty-free och påminner om YSL Black Opium som inte är cruelty-free, eller vegansk vad jag vet. Fick ett diadem från Gina Tricot och två kokböcker med veganska recept; Det Veganska Köket och Vegansk Husmanskost.

Sen har både jag och min lillasyster Cecilia ett påslakanset tillgodo för att mamma inte vågade gå efter eget huvud vad gäller färg och mönster, så dom ska vi få välja själva. Vi tänkte ta en turné till Piteå och gå på H&M Home här någon dag och jag hoppas jag hittar nåt kul där.

Vad fick du i julklapp?

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer