2019: Ett år i makeup looks

2019: Ett år i makeup looks

av Jenny Elisabeth
11 views

Jag ville göra någon sorts sammanfattning över 2019 och vad är väl bättre än att sammanfatta året i makeup looks? Här kommer mina favoriter från 2019!

2019: Ett år i makeup looks

2019: Ett år i makeup looks

2019 var året för sotningar i olika färger, vår och sommar var färgglada och sen kom hösten och mörkret 🖤Favoritpaletterna blev Black Moon Cosmetics Orb of Light, Linda Hallberg Cosmetics Enchanted Mysteries och Lime Crime Venus Immortalis.

Januari: Dark Matter

MOTD: Dark Matter

I januari hade jag köpt Melt Cosmetics Dark Matter Stack och ville göra något med den, resultatet blev en sotning. Produktlistan hittar du här.

Februari: Rött

MOTD: Rött

I februari använde jag Juvia’s Place The Festival Palette och skapade denna röda look. Jag älskar rött, rosa, orange osv när det kommer till färg på ögonmake och det visade sig under året. Här finns produktlistan.

April: Blått

Makeup Look Blue

Den här looken blev bra och är nog den som sticker ut mest vad gällande färg för mig. Jag gjorde en till blå look 2019 men den blev ingen favorit, produktlista för den här looken finns här.

Maj: Bronze eyes

Makeup Look Bronze Eyes

Den här looken är inspirerad av promobilder från Fenty Beauty för de nya nyanserna av deras Mattemoiselle Lipstick som dom släppte i år. Rihanna hade bronziga och glossiga ögon parat med en svart läpp. Yum! Produktlista finns här.

Juni: F’n Black

Makeup look F'n Black

I juni skapade jag min favoritlook för hela året, jag har nog aldrig blivit så nöjd med en sotning som jag var då! Produktlista finns här.

Juli: Rosa

Makeup look Rosa

Som sagt så gillar jag orange, rött och rosa lite extra mycket när det kommer till ögonmakeup. Det här är också en favorit från året, produktlista hittar du här.

Augusti: Unknown

Makeup look Unknown

Det här är min favoritlook av de hittills få lookarna jag skapat med Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette. Jag gillar den här rosa nyansen! Och produktlista hittar du här.

September: Septicemia

Makeup look Septicemia

I september recreateade jag en look som en annan bloggare gjort med skuggor från Makeup Geek. Det var riktigt snyggt! Produktlista finns här.

Oktober: Just my luck

ColourPop Just My Luck

I oktober testade jag de 4 ColourPop paletterna jag har, och det här är looken jag gjorde med Just My Luck paletten. Vill du se produktlista finns den här.

November: Orb of Light

Orb of Light Eyeshadow Palette

I november fick jag hem mina första Black Moon Cosmetics produkter, bl a paletten Orb of Light och det här är första looken jag gjorde med paletten (och läppstiftet), produktlista finns här.

December: Enchanted Mysteries

Makeup Look Enchanted Mysteries

En av lookarna jag publicerade i december var denna med Enchanted Mysteries paletten från Linda Hallberg Cosmetics. Den gröna skuggan var som gjord för mig! Du hittar produktlistan här.

BONUS! December: Venus Immortalis

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer