Outfit of The Day: Spetskimono från Wish

av Jenny Elisabeth
9 views
Outfit of The Day Spetskimono från Wish

En spetskimono från Wish lät ju som en bra idé först… nu är väl Wish kanske inte en ideal plats att köpa kläder från då man har noll koll på var sakerna kommer från och vem som gjort dom, anta kan man ju göra dock. I alla fall, jag köpte en spetskimono från Wish som på modellen såg ut att vara flowy och fin. På mig, och i verkliga livet, är den inte det.

Det kan ju bero på att det inte är en plus size storlek och beställer man kläder från Wish och andra asiatiska sidor som plus size person behöver man ofta 5XL, om man som jag drar 46/48/XXL i alla fall.

Den är fin, don’t get me wrong, jag kommer använda den! Men önskar ärmarna var lite längre och att den var gjord/såg ut som en kimono på mig och inte som en cape med ärmar.

Outfit of The Day Spetskimono från Wish
Outfit of The Day Spetskimono från Wish

Vad jag har på mig

Klänning: H&M+
Kimono: Wish
Harness: A L I E N M O é

Outfit of The Day Spetskimono från Wish

Och ja, det här inlägget skrev jag i maj typ. Men jag gillar outfiten, trots att kimonon inte levde upp till förväntningarna och ville publicera inlägget trots att det nu är december januari. Sorry 🙈

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer