Outfit of The Day

Grått väder svarta kläder

av Jenny Elisabeth
20 visningar
Grått väder svarta kläder

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Ingen fara, jag tror inte att det är vår ännu. Det gjorde vädret tydligt eftersom det var grått och regnade lite lätt. Det var kanske +4 grader men det kändes inte kallt. Kjolen och linnet är nya inköp, medan skorna är second hand och jackan gammal. Jag har inte gjort så mycket idag, på schemat stod inget alls så jag passade på att försöka komma på saker jag kan fota och lägga upp på Instagram. Det gick mindre bra, för det här är det enda jag åstadkom.

Grått väder svarta kläder
Grått väder svarta kläder

Vad jag har på mig

Linne: Ellos
Kjol: Lindex
Jacka: H&M
Skor: Dr Martens
Halsband: Hellaholics

Grått väder svarta kläderGrått väder svarta kläderGrått väder svarta kläder

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer