Outfit of The Day

Grått väder svarta kläder

av Jenny Elisabeth
5 views
Outfit of The Day

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Ingen fara, jag tror inte att det är vår ännu. Det gjorde vädret tydligt eftersom det var grått och regnade lite lätt. Det var kanske +4 grader men det kändes inte kallt. Kjolen och linnet är nya inköp, medan skorna är second hand och jackan gammal. Jag har inte gjort så mycket idag, på schemat stod inget alls så jag passade på att försöka komma på saker jag kan fota och lägga upp på Instagram. Det gick mindre bra, för det här är det enda jag åstadkom.

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Linne: Ellos
Kjol: Lindex
Jacka: H&M
Skor: Dr Martens
Halsband: Hellaholics

Lindex Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
Lindex Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
Lindex Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer