Charlotte Tilbury

Är Charlotte Tilbury cruelty-free?

av Jenny Elisabeth
9 views
Charlotte Tilbury
Fotograf: Antonio Terron

I veckan publicerade Suzana från Cruelty-free Kitty ett inlägg med information om Charlotte Tilburys cruelty-free status. Tydligen har Charlotte Tilbury i ett år nu samarbetat med den kinesiska affären Little B och använt ett kryphål för att kunna sälja i Kina och samtidigt hoppas på att få behålla sin cruelty-free status.

Samarbetet med Little B gick ut på att butiken har produkterna men man kan inte fysiskt köpa något i butiken utan man lägger en beställning på nätet. Produkterna skickas från ett lager utanför Kina, problemet enligt Suzana/Cruelty-free Kitty är att om någon klagar på en produkt kan den komma att testas på djur.

Det här är riktigt tråkigt då jag har ett par Charlotte Tilbury produkter som jag tycker om, speciellt Hollywood Flawless Filter. Önskar att märken kunde sluta försöka hitta kryphål för att få ta del av den kinesiska marknaden.

Jag kommer fortsätta använda mina Charlotte Tilbury produkter, lite i hopp om att dom får ett backlash av detta och lägger ner samarbetet med Little B.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer