Necromancy Cosmetica

Jenny testar: Necromancy Cosmetica

av Jenny Elisabeth
3 views

Necromancy Cosmetica är ett märke baserat i Puerto Rico, dom har en linje matta läppstift i olika roliga färger från grått till grönt till orange. Jag köpte ett par stycken av läppstiften för pengar som jag fick i julklapp, jag köpte It’s Wednesday, Lesstrange och Oh No Nancy.

Necromancy Cosmetica

Jag snubblade över Necromancy Cosmetica medan jag sökte efter något annat, som man brukar. Jag hittade ett Instakonto där personen använt Lesstrange läppstiftet och jag var såld på en gång.

Så jag beställde läppstiften på julafton och dom kom den 16/1, när man beställer från Necromancy Cosmetica har man ingen möjlighet att spåra sin försändelse men man får såklart ett mail när ens paket är skickat. Nu var det ju en del helgdagar mitt i så leveranstiden kanske hade varit kortare, men NC själva säger att internationella ordrar kan ta från en och en halv vecka till tre veckor. Det tillkommer också tull och importavgifter när man beställer från Necromancy Cosmetica.

Necromancy Cosmetica

Necromancy Cosmetica tillverkar sina läppstift själva och märket är helt cruelty-free och veganskt! Förpackningarna är väldigt fina och man har lagt ner tid på dom. Själva hylsan för läppstiftet är svart med “Necromancy” i silver på sidan. Färgerna på läppstiften, och namnen sen, är spooky och eftersom alla dagar är Halloween hemma hos mig så passar det mig som handen i handsken!

Necromancy Cosmetica
Necromancy Cosmetica
Necromancy Cosmetica
Necromancy Cosmetica It’s Wednesday, Lesstrange, Oh No Nancy

Läppstiften sägs vara matta, men som du kommer se på swatches nedan är dom inte helt matta utan har en lite glossig finish. Det finns många olika färger att välja mellan och dessa tre är några av dom jag gillar, från vänster: It’s Wednesday, Lesstrange och Oh No Nancy.

It’s Wednesday: gunmetal grey
Lesstrange: less strange nude
Oh No Nancy: chocolatey brown

Dom är matta och är inte särskilt krämiga i tuben, men samtidigt är dom inte uttorkande och har som sagt en lite glossig finish. Dom är opaka och hållbarheten är väldigt bra.

Ett läppstift som genast blev en favorit är Lesstrange som typ är samma nyans som min hudton, jag gillar konstiga nudes och detta läppstift är perfekt!

Vill du ha bra läppstift, som är cruelty-free och veganska, för en helt okej peng – titta då på Necromancy Cosmetica! Ett läppstift kostar $16 vilket motsvarar ca 160 SEK.

Necromancy Cosmetica Matte Lipstick – Oh No NancyNecromancy Cosmetica Matte Lipstick – It’s WednesdayNecromancy Cosmetica Matte Lipstick – Lesstrange
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer