Outfit A Witch's Familiar

Outfit of The Day: A witch and her familiar

av Jenny Elisabeth
8 views
Outfit A Witch's Familiar

Jag valde att kalla det här inlägget för “a witch and her familiar”, och en familiar är en häxas djurguide kan man säga, Luxx är min familiar.

“In European folklore and folk-belief of the Medieval and Early Modern periods, familiar spirits (sometimes referred to simply as “familiars” or “animal guides“) were believed to be supernatural entities that would assist witches and cunning folk in their practice of magic.”

Outfit A Witch's Familiar
Outfit A Witch's Familiar

På den här bilden ser det ut som om Luxx tittar upp på mig och kanske tänker att “ska du inte klappa mig nu då?”. Eller så försöker han få mig att ge honom mat. Den här outfiten hade jag på mig i oktober, runt Halloween. Jag tyckte dödskallarna var passande! Dom är dessutom glow-in-the-dark!

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Strumpbyxor: ASOS Curve
Halsband: eBay

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer