Saker jag vill se mer av 2020

av Jenny Elisabeth
8 views
Bild av Pexels från Pixabay

Nu är det 2020 och överallt ser vi vad som (spås) kommer vara makeup trender för 2020 och jag kom på några saker jag skulle vilja se mer av i 2020. Det är inte nödvändigtvis aktuella trender men mer saker jag önskar var trender.

Buskiga och naturliga bryn

Jag gillar ju de blockiga Instagram-brynen, men jag vill se mer av naturliga bryn med lite bryngel (eller skugga) istället för pomada. Jag siktar på att grow out mina bryn och använder ett serum från XLash för det + att jag blandat ihop ricinolja + vitamin-e olja + kokosolja och applicerar det på brynen (och fransarna)!

En glowig och lätt bas

Efter en tid med full glam och matta foundations så vill då jag se mer av glow och lätt till medeltäckande foundations i mitt Instagramflöde, låt din hud skina genom! Med porer, akneärr och fräknar! Mindre drama, mer naturligt.

Mörka läppar

Något som spås som en makeup trend för 2020 är faktiskt mörka läppar, mörkt lila eller rött som är så nära svart det bara går utan att vara svart. Men jag kommer nog köra svart ändå…

En lätt contour

Istället för att carva ut näsa, kindben, käke och vad du nu gör så skulle jag vilja se en lätt contour under kindbenen och sen räcker det så. Contour görs gärna med en lite kallare brun skugga för att efterlikna naturliga skuggor, medan bronzer ger värme.

Less is more

Hoppas på att se produkter som är skira, lätta i täckningen och som har en mer naturlig finish. Tänk kräm och flytande! Detta som motvikt för full coverage och matt. Foundations, concealer, läpprodukter och rouge är något jag speciellt skulle vilja se.

Vad hoppas du på för 2020?

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer