Lush Hottie Massagekaka

Jenny gillar: Lush Hottie Massagekaka

av Jenny Elisabeth
6 views
Lush Hottie Massagekaka

Förra året fick jag och en vän vara på ett litet event på Lush på Kungstorget i Göteborg, där fick vi en demo av ett par produkter och vi fick också en goodie bag med oss hem. I min goodie bag var bland annat massagekakan Hottie, och nu när jag använt den ett tag kan jag ärligt säga att den är för j-la bra!

Lush Hottie, 119 SEK/60g

Hottie är en av Lush olika massagekakor, dom har flera olika. Hottie är värmande och stimulerande och innehåller ingefära och svartpepparoljor som stimulerar cirkulationen och värmer spända, knutna områden. Doften kommer från rättvisemärkt vanilj-absolut som skapar en värmande och tröstande doft.

Hottie, och Lush andra massagekakor, är gjorda för att smälta av kroppsvärme och man kan smälta den mellan handflatorna för att den ska bli en smidig och väldoftande massageolja.

Lush Hottie Massagekaka

Jag tycker att Hottie doftar väldigt gott, inte bara vanilj utan jag tycker att jag känner en varmare pepprig doft också. Oljan den smälter ner till lämnar inte huden klibbig utan den sjunker in snabbt och gör huden len och håller huden len länge.

Förutom att användas som massagekaka kan man också använda Hottie som body lotion. Jag når inte att massera mina knutna och ömma ställen så jag har istället använt den som body lotion och jag tycker den fungerar perfekt för det!

INCI: Rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, Rättvisemärkt sheasmör, Ekologisk jojobaolja, Parfym, Ingefärsolja, Vanilj-absolut, Svartpepparolja*, Benzylsalicylate*, Citral*, Kumarin*, Geraniol*, Benzyl Benzoat*, Benzyl Cinnamate*, FarnesolLilial*, Limonen*, Linalo
*förekommer naturligt i eteriska oljor

Lush testar varken sina produkter eller ingredienser på djur, och Hottie Massagekaka är även vegansk.

0 kommentarer
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer