Makeup look: The stars in the sky

Makeup Look

Det här är en makeup look jag liksom snubblade över och alla makeup looker behöver inte vara komplicerade eller involvera många produkter. Det är den här looken bevis på! Inte heller behöver bilderna vara så avancerade, du ser vad jag gjort såhär också (utan studiolampor menar jag).

BAS
Glossier Stretch Concealer – Light
Glossier Haloscope – Moonstone
Lumene Watercolour Blush – Pink Blossom (vegansk)
Lumene Watercolour Bronzer (vegansk)
The Body Shop Star Stamp Liner (vegansk)

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Granite (vegansk)
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Makeup Look
Makeup Look

Jag fick kommentaren i DM häromdagen att jag ”doesn’t look like a real goth”, när jag frågade varför så var det för att jag inte sminkar mig som en gothare… eh, okej. Här trodde jag att man fick sminka och klä sig hur man ville bara man älskar musiken så fixar allt sig.

NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Granite
Glossier Haloscope – Moonstone
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Lumene Invisible Illumination Watercolor Bronzer
Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush
Glossier Boy Brow – Black
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Granite
Glossier Haloscope – Moonstone
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Lumene Invisible Illumination Watercolor Bronzer
Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush
Glossier Boy Brow – Black
2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?