Demo på Lush Kungstorget

Lush Kungstorget

Igår var jag och en vän inbjudna till ett mini-event på Lush Kungstorget i Göteborg. Vi skulle få en konsultation, demo och få höra om hur dom arbetar på Lush. Lush har ett helt eget ekosystem t ex, deras signaturförpackningar alltså de svarta burkarna har flera liv. Dom mals ner och görs till nya burkar i återvunnen plast och dom gör även sjalar som då blir i 100% återvunnen polyester.

Lush Scarf av ekologisk bomull
En sjal gjord i ekologisk bomull

Det började med en demo på en duschbomb (ovan) och vi fick se oss omkring i butiken, klämma och känna och dofta på produkter och så fick vi en konsultation.

Lush Kungstorget
Tvålar
Lush Kungstorget
Badbomber

Konsultationen bestod av ett mini-spa där vi fick våra armar rengjorda, skrubbade och insmorda. Mina armar doftar ännu från Karma tvålen, men doften blandade sig med parfymen jag fick prova som hette Dear John.

Lush Kungstorget
Färska ansiktsmasker
Lush Kungstorget
Tvålar
Lush Kungstorget Goodiebag

Vi fick också en goodiebag med ett par av produkterna som användes på våra armar. Jag fick: Karma tvålen, Hottie massagekaka, Dear John parfymen och Amazon primer/serumet som användes i demon.

Lush Dear John

Dear John beskrivs såhär:
En nostalgisk doft med noter av koriander, kaffe, lime och cederträ som både skänker tröst och får dig att längta hem.

Det är en väldigt varm doft, och jag blev så glad när parfymen var med i goodiebagen då jag varit nyfiken på Lush parfymer ett bra tag men aldrig kunnat bestämma mig för en doft att köpa.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?