Fenty Beauty Sun Stalk’r Bronzer

Fenty har släppt Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer och jag är en relativt ny bronzer-älskare, jag har en bronzer från bareMinerals (deras Invisible Bronze som är mer skimrig än matt) och den kan du smacka på hur mycket som helst av utan att få så mycket för det om du förstår hur jag menar.

Så jag söker efter en bronzer som ger lite mer resultat och är anpassad för en ljus hudton, matt eller skimmer spelar ingen roll – jag gillar både och! Men Fenty’s Sun Stalk’r är matt och kommer i 8 nyanser där den ljusaste (som jag har) heter Inda Sun.

Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer, 360 SEK

Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer sägs vara longwear och är transfer-resistant, det finns 8 nyanser som alla ska ge ett sun-soaked glow till huden. Rihanna ska ha drömt om ett bronzerpuder som funkar för alla och därför finns det 8 nyanser av Sun Stalk’r, från fair till deep.

Pudret är fint och mjukt, lätt att blenda och går att bygga upp till önskad effekt men är samtidigt svårt att overdo. Bronzern är även transferproof och håller hela dagen. Sun Stalk’r ska fungera oavsett om du vill ha ett varmt-sommar-glow eller en contour, finishen är matt och ser ut som din hud. Innehåller fruktextrakt från mango och papaya som ger din hud ett naturligt och fräscht glow.

Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer
Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer

Bronzern kommer i en åttakantig förpackning i roséguld med en spegelfinish, i locket finns en spegel och på nederkanten av spegeln står det ”Fenty Beauty”.

Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer

Jag har den ljusaste nyansen av bronzern som heter Inda Sun, en ljus nyans med neutrala undertoner. Alla nyanser av bronzern har neutrala till varma undertoner, förutom Mocha Mami som tydligt har röda undertoner. Jag var säker på mitt val av nyans då Inda Sun dels är ljusast men även neutral i tonen, jag får inte mycket till solbränna och jag tror den kommer fungera vid ev solbränna också.

När jag satte borsten i pudret blev det lite kick back men produkten kändes mjuk, lite silkig och tunn utan att vara för hårt packad i pannan. Jämfört med andra bronzers mängd av produkt så står sig inte Fenty sådär jättebra, det är 6.23g produkt och i min bareMinerals är det 7g, däremot är Fentys bronzer billigare än bareMinerals med 80 SEK. Men då det blir så lite kick back när man sätter borsten i pudret tror jag man kommer att använda det mesta av produkten och ändå få valuta för pengarna.

Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer
Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer
Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer Inda Sun

Här har jag applicerat ett lätt lager av Sun Stalk’r Bronzer vid kindbenen, det är en byggbar formula då jag (efter att jag fotat) applicerade mer för att testa och den blendade ihop fint. Jag tycker att finishen är matt och ser inget av glowet från mango och papaya extrakten. Efter 8 timmar började den fadea något, precis som resten av sminket, jag gillar den här bronzern och kommer ge den a run for it’s money.

INCI: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TALC, MAGNESIUM MYRISTATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, MICA, POLYMETHYL METHACRYLATE, DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONOL, PHENOXYETHANOL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HEXYLENE GLYCOL, LAUROYL LYSINE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, AQUA/WATER/EAU, MALTODEXTRIN, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SORBIC ACID, TIN OXIDE, IRON OXIDES (CI 77499, CI 77492, CI 77491), MANGANESE VIOLET (CI 77742), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Fenty Beauty är ett cruelty-free 🐇 märke och har ett par veganska produkter i sitt sortiment. Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer är vegansk, finns att köpa hos Sephora där den kostar 360 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?