Depend 7 Day – Hit The Floor

Hit The Floor är ett av 8 lack ur Depends Beat It 90-tals kollektion, jag har tidigare visat lacket Neon Motion ur samma kollektion.
Depend 7 Day Hit The Floor

Depend 7 Day – Hit The Floor, 39 SEK

Detta är en djupblå nyans som hade behövt tre lager för att jämna ut lite ”skönhetsmissar” som jag ser på fotot. Min go-to kombo för bas- och topplack är Smith & Cult Basis of Everything (tror jag det heter) och H&M Big Gel Top Coat.

Lacket satt bra och det hann inte bli skavt innan jag tog bort det (det tog ändå 1 1/2 vecka…) och ville byta färg. Detta lack kommer från kollektionen Beat It, andra favoriter från Depend är lack ur deras collab med Annica Englund.

Depends 7 Day lack kostar 39 SEK och finns bl a. hos KICKS. Depend är cruelty-free och deras lack är veganska!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?