Lips of The Day: NYX Liquid Suede – Alien

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Alien
Du kanske har märkt att jag ofta använder NYX Liquid Suede i nyansen Alien? När jag testade 12 svarta läppstift så var Alien ett av läppstiften som jag provade och jag var INTE imponerad. Nu… kinda impressed.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Alien, 99 SEK

Liquid Suede är ett flytande läppstift med en silkesmjuk och vattenfast formula, läppstiften har ett hållbart färgpigment och är lätta att applicera. När jag först testade detta läppstift så var jag inte imponerad, det var inte pigmenterat, det såg mörkgrått ut, det var lite patchy och jag blev inte vän med applikatorn.

Nu däremot är Liquid Suede mina go-to läppstift, för även om finishen är matt är den inte uttorkande matt och formulan känns behaglig på läpparna.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Alien

Jag måste ha fått ett måndagsexemplar när jag först köpte nyansen Alien för den här tuben är allt som den första inte var! Formulan är spot on och läppstiften är ett av de bästa flytande läppstiften tycker jag. Dom appliceras lätt och mjukt, opakt och det krävs inte mer än en swipe med applikatorn för att få till ett bra resultat.

Jag upplever inte någon patchiness och pigmenteringen är superb, och som sagt så upplever jag inte läppstiften som uttorkande trots att dom är matta. Jag tycker dock inte att dom torkar ner till 100% matt, snarare till 85%. Till skillnad från en del andra matta läppstift så är Liquid Suede inte transfer proof, jag har en mugg med sugrör som jag dricker vatten ur och läppstiftet försvinner från där sugröret varit. Men en touch up är enkel och det blir inte klibbigt.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Alien

NYX Liquid Suede läppstiften har en lite längre doe-foot applikator, och först gillade jag inte den. Men nu förstår jag nog tänket bakom den, det krävs ett par swipes och så är läpparna klara! Det finns, vad jag kan se på KICKS, 19 nyanser. Det finns svart, blått, rött, brunt, rosa… det finns något för alla!

NYX testar inte på djur, men Liquid Suede läppstiften är inte veganska då dom innehåller bivax (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/Cire de Carnauba). Kostar 99 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?