Favoriter från oktober 2018 – är dom ännu favoriter?

Favoriter från oktober 2018

I det här inlägget ska jag prata om mina favoriter från oktober 2018. Jag har velat göra ett sånt här inlägg men har aldrig haft favoriter från samma månad att prata om. Men så hittade jag det här inlägget i mitt arkiv på Instagram från oktober 2018.

Favoriter från oktober 2018 – är dom ännu favoriter?

Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uninvited: förra året skrev jag att jag för tillfället föredrog glossiga och krämiga läpprodukter, men att jag köpte Stunna Lip Paint ändå ”pga svart”. Helt rimligt i min värld. Stunna Lip Paint är ännu en favorit, håller med mig själv om att ”applikatorn är kul”.

Glossier Stretch Concealer – Light: en concealer med byggbar täckning som funkar bra för ”mörka ringar eller akneärr”. Jag håller inte med om detta numera och det är pga en sak jag skrev i inlägget, jag skrev att concealern har en dewy finish. Och det är inte det bästa att applicera ovanpå akneärr för att en dewy finish kommer reflektera ljus, det är bättre (tycker jag) med en lite mer matt concealer på akne och/eller akneärr.

Indy Beauty Antioxidant Hydrating Mist: jag älskar fortfarande mists, och även om Indys kanske inte är en favorit längre så är det en helt okej mist med ett toppen munstycke. Jag har bara andra favoriter som jag hellre använder.

Kat Von D Everlasting Lip Liner – Skully: jag håller med mitt past self om att den var svår att vässa, vilket gjorde att man inte fick de där skarpa linjerna man kanske vill ha på läpparna. Formulan var bra dock, men för priset så fick man alldeles för lite produkt imo.

Lush Mint Julips Läppskrubb: Lush läppskrubb har varit en favorit i många år, jag tror dom gjort något med formulan under åren för de senaste burkarna har haft en mer finkornig skrubb än tidigare. Jag håller med mitt past self här.

Monsun Overnight Foot Mask: den här fotmasken ska användas över natten, med hjälp av enzymer som ökar cellförnyelsen gör den dina fötter lena. Fortfarande en favorit!

Ofra Cosmetics Highlighter – Pillow Talk: jag skrev ”vill du ha en bländande highlighter, spana lite på Ofra”. Den är helt klart bländande, men jag har inte använt den så mycket efter att jag hade med den i favoritinlägget. Jag provade lite andra grejer, men tror jag ska plocka fram Pillow Talk igen.

The Body Shop Hemp Hand Protector: jag har haft handeksem i flera år och söker ständigt efter krämen med stort K. Den här återfuktar och jag upplever fortfarande att den hjälper på eksemen. Den här krämen kan också användas på fötterna!

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?