Outfit of The Day: Joy Division

Outfit of The Day Joy Division
Min Joy Division t-shirt är en av mina favoriter, inte bara för att jag gillar bandet men jag gillar trycket på t-shirten. Om du inte vet så är trycket från albumet Unknown Pleasures som råkar ha två av mina favoritlåtar med Joy Division.

Just nu när jag skriver inlägget så sitter jag i sängen och har YouTube i bakgrunden, jag har fastnat för dom här ”unpopular opinions”-videorna som många gör. Jag hamnade i något YouTubehål där jag blev matad med fler och fler ”unpopular opinions”-videor haha. Men nu kikar vi på dagens (typ) outfit!

Outfit of The Day Joy Division
Outfit of The Day Joy Division

Vad jag har på mig

Kofta: Zalando
T-shirt: EMP Sverige
Kjol: Osäker, den har ingen lapp
Stay-ups: DIM

Som vanligt är inlägget schemalagt, så jag har skrivit det för flera veckor sen. Så outfiten passade för vädret som var i slutet på september/början på oktober, men är alldeles för kall för vädret som nog kommer vara i november när inlägget postas.

Vad är det för väder där du är idag?

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?