Makeup look: Jul 2019

Makeup look: Jul 2019

Den här looken hade varit min jul look om jag hade haft med mig smink hem till Norrbotten. Jag har bestämt mig för att resa så lätt jag kan och jag sminkar mig kanske på julafton och nyårsafton när jag är där, så jag känner att jag kan lämna sminket hemma. Om jag inte ångrar mig… vi får se. I den här looken testade jag två (för mig) nya produkter, NABLA Skin Glazing highlighter och Fenty Beauty Flyliner. Highlightern var… ah, jag finner inte ord. Den ger en blöt effekt till huden utan att vara glittrig, smörig och härligt puder. Fullträff!

Jag som inte brukar använda eyeliner söker efter en som är lätt att använda, jag köpte Flyliner on a whim typ och ja, bedömt ur min synpunkt är den lätt att använda. Den är pigmenterad och man kunde lätt svepa den över huden utan att dra i huden och skapa glapp i linjerna. Jag hade läst att den blödde en del men det upplevde inte jag, den gav mig pitch black och skarpa linjer. Jag kunde inte hitta någon säker info om Flyliner är vegansk eller ej, men jag ser inga animaliska ingredienser i INCI – inga jag känner igen iaf. Uppdatering 13/2 2020: numera står det på Fenty’s hemsida vilka produkter som är veganska, och Flyliner ”contains all vegan ingredients”!

BAS
Milk Makeup Hydro Grip Primer (vegansk)
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain (vegansk)
MAKETHEMAKE Ceramide Elastic Concealer – N2 (vegansk)
NABLA Cosmetics Skin Glazing – Ozone (vegansk)
NABLA Cosmetics Blossom Blush – Kendra (vegansk)
NABLA Cosmetics Shade & Glow – Gotham (vegansk)

ÖGONBRYN
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel (vegansk)

Makeup look: Jul 2019
Makeup look: Jul 2019

ÖGON
Fenty Beauty Flyliner – Cuz I’m Black (vegansk)
Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette – Latinus (vegansk)
NABLA Cosmetics Velvetline – Bombay Black (vegansk)
Too Faced Damn Girl Mascara – Black (vegansk)

Makeup look: Jul 2019

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte – Sleepwalker (vegansk)

Too Faced Damn Girl Mascara
Fenty Beauty Flyliner
NABLA Cosmetics Skin Glazing – Ozone
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes
Milk Hydro Grip Primer
KVD Vegan Beauty Shade + Light Eye Contour Palette
MAKETHEMAKE Ceramide Elastic Concealer – N2
NABLA Velvetline Long-Wear Matte Eye Pencil – Bombay Black
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
NABLA Shade & Glow – Gotham
NABLA Blossom Blush – Kendra
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain
1

4 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   19 december 2019 / 10:51

   Haha, tack så mycket 😃 Jag har en hatkärlek till eyeliner, det är så svårt att få vingarna någorlunda lika.

   • 6 januari 2020 / 15:32

    Ja fortfarande efter flera år av att ha hållit på med det så känns det väldigt oklart vad som resulterar i vad, haha!

    • Jenny
     Författare
     6 januari 2020 / 17:48

     Känner samma 😅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?