Accessoarer

Nya örhängen!

Jag har köpt nya örhängen! I ett tidigare inlägg visade jag bilder på saker som avbröt mitt köpstopp, och nu har jag fått hem örhängena och det blev bättre än jag kunnat tänka mig. Så ja, jag är lite glad att pengarna gick dit.

Nya örhängen

Örhängena har jag köpt från ASOS, deras egna märke och från ett märke som heter Kingsley Ryan. Ett stiftörhänge med en dödskalle, en “huggie” alltså en ring som sitter tight och sen ett par creoler med ett kors.

Nya örhängen
Vänster öra
Nya örhängen
Höger öra

Jag satte med flit örhängena på olika platser i örat för jag gillar den omaka looken. Alla örhängen är i äkta silver, jag kan inte ha örhängen som inte är det (eller i stål) för jag är allergisk mot nickel, alltså på den nivån att jag får utslag som kliar och måste behandla med kortison. Värre kul.

De små ringarna finns att köpa här, kostar 137 SEK, och creolerna med korset finns här, kostar 83 SEK.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.