Outfit of The Day: Håliga stay-ups

av Jenny Elisabeth
18 views
Outfit of The Day Håliga stay-ups

Mina håliga stay-ups vet jag inte varifrån dom kommer, dom köptes inte med hål men tänk om man kunde få färdiga hål som inte rimsar upp hela strumpan till slut? Och totalt eliminerade behovet för att köpa nya… ah, det vore nåt det.

Luxx tänker nog “vad gör mamma nu då?” där i bakgrunden. Jo, förstår du gosegrisen min, jag fotar en outfit.

Outfit of The Day Håliga stay-ups
Outfit of The Day Håliga stay-ups

Vad jag har på mig

Klänning: H&M+
Bälte: ASOS Curve
Stay-ups: Vet inte (liknande)

Makeup look

Och vad vore en #ootd utan en bild på makeupen? Med avskavt läppstift och rosa skugga. Detaljer, mer bilder och produktlista för makeupen kommer i sinom tid. Jag har många inlägg schemalagda nu och måste få ett fint flöde i dom… till och med här tänker jag fint flöde, suck.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer