Musik

Musiktips: Merciful Nuns

Merciful Nuns är ett band från Tyskland, grundade av Artaud Seth efter att hans band Garden of Delight lades ner. Bandet har med sin genre blurrat linjen mellan post-punk och goth rock och spelar någon sorts kombination av de två.

Merciful Nuns

Vocals påminner mig om She Past Away blandat med The Sister of Mercy, det är mörkt, det är fullt av känslor och jag gillar känslan som kommer i kroppen av musiken. Bandet har släppt 10 album och 6 EP’s, varav 8 album (verkar det som) och 3 EP’s finns på Spotify, deras musik kan också hittas på YouTube och Deezer.

Såhär låter Merciful Nuns

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.