Musiktips: Merciful Nuns

av Jenny Elisabeth

Merciful Nuns är ett band från Tyskland, grundade av Artaud Seth efter att hans band Garden of Delight lades ner. Bandet har med sin genre blurrat linjen mellan post-punk och goth rock och spelar någon sorts kombination av de två.

Merciful Nuns

Vocals påminner mig om She Past Away blandat med The Sister of Mercy, det är mörkt, det är fullt av känslor och jag gillar känslan som kommer i kroppen av musiken. Bandet har släppt 10 album och 6 EP’s, varav 8 album (verkar det som) och 3 EP’s finns på Spotify, deras musik kan också hittas på YouTube och Deezer.

Såhär låter Merciful Nuns

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer