Outfit of The Day Sisters of Mercy

Outfit of The Day: Sisters of Mercy

av Jenny Elisabeth
44 visningar
Outfit of The Day Sisters of Mercy
Plockade fram min Sisters of Mercy t-shirt, och faktiskt hade jag behövt ha en jacka på mig när jag var ute för det blåste kallt. Snälla säg att det är ett tecken på höst! När jag skriver detta är den den 30/8.

Jag gillar jeans som inte känns som jeans (som denim alltså), jag vill ha mycket stretch i dom och dessa jeans från Even&Odd Curvy är perfekta, förutom att ankelmodellen är för lång – så jag har klippt bort 7 cm från dom. Dom hade ingen “riktig” fåll utan det var en söm och sen såg det ut som att dom försökt remsa upp tyget. Jag tycker också att revorna är lite för perfekta, så jag frågade i Alternative Chicks Sweden gruppen hur man distressar jeans och fick lite tips, ska testa några av dom som man kunde göra med det jag har hemma så jag inte behöver köpa något.

Outfit of The Day Sisters of Mercy
Outfit of The Day Sisters of Mercy

Vad jag har på mig

T-shirt: eBay
Jeans: Even&Odd Curvy

Jag vill plocka fram sammetsklänningarna nu. Längtar du också till hösten?

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer