Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

New in: Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

av Jenny Elisabeth
14 views
Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Linda Hallberg Cosmetics har ett nytt crayon kit ute, det heter Fusion och är limited edition. I kitet finns det 5st crayons som alla har en ny formula.

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit, 499 SEK

Skillnaden mot de tidigare 4 kitten som finns ute är att i detta kit har Linda Hallberg Cosmetics försökt att helt fasa ut PFAS:en. De övriga kiten innehåller mindre än 1% PFAS, och om du inte vet vad PFAS är rekommenderar jag sidan #Surfejs som förklarar vad PFAS är.

En annan skillnad, tycker jag, med denna nya formula är att pennorna är mjukare. När jag testade dom så gick stiftet av på en av dom, jag var nog för hårdhänt… oops.

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit
Från vänster: Delighted Mood, Altair Flash, Vega Flash, Guilty Mood, Caph Flash

I detta kit finns också en penna som är ämnad för läpparna (Delighted Mood) då enligt EU-regler den inte får användas på ögonen. Jag tänker att det är lite som med pressed glitter eller ögonskuggor som benämns som pigments. Linda Hallberg Cosmetics måste nog avråda från att använda Delighted Mood på ögonen för att vara på den säkra sidan, och det är fullt förståeligt.

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

Jag drogs direkt till Altair Flash då jag just nu har en romans med allt som är rött, orange, rosa osv. Altair beskrivs som “metalliskt skimrande orange som verkligen fångar ögonen”. Och jag håller med! Här har jag använt Altair Flash som eyeliner, jag ville försöka mig på en grafisk eyeliner men gjorde inte det pga hooded eyes. Och sen blev Altair så bra som eyeliner så jag ville inte förstöra det.

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

Altair gjorde sig bra som eyeliner mot den rosa skuggan Unknown från Spectral paletten. Sen försökte jag mig på en grafisk eyeliner, men resultatet blev såhär…

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit

Min grafiska eyeliner blev inte bra, inte pga pennan för den var mjuk och lätt att dra över ögonlocket. Men däremot fick jag inte till formen på båda ögonen så jag skrotade den idéen och kletade ut Altair över heeeela locket!

Om du tycker att läpparna har en underton av blått så är det för att jag har Guilty Mood under det svarta läppstiftet, Guilty Mood beskrivs som en “matt och mångsidig djupblå färg”, men det skar sig lite mot de rosa och orangea ögonen så jag slängde på KvD Everlasting Liquid Lipstick i Witches.

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit finns att köpa i butik och online exklusivt hos KICKS. Kitet kostar 499 SEK och är limited edition.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Blubb 1 november 2019 - 15:11

Roligt att läsa! Ser fram emot att få leka med mina ikväll när de kommer fram. Jag älskar hur du har kombinerat nyanserna.

svara
Jenny 1 november 2019 - 15:16

Det blir kul att se vad du kommer på! 😀 tack!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer