Lush Dear John

Lush Dear John

av Jenny Elisabeth
5 views

I maj fick jag och en vän komma till Lush på Kungstorget i Göteborg. Vi fick en liten tur runt i butiken och en demo. Vi fick också en goodie bag med oss hem, i min goodie bag fanns bland annat parfymen Dear John som beskrivs som “en kryddig parfym som omfamnar dina sinnen”.

Lush Dear John

Lush Dear John, 349 SEK/30 ml

Dear John är en varm doft och är skapad av Lush’s grundare Mark Constantine som en hyllning till en pappa han inte hade mött på många år. Doften är tänkt att dofta gott på vemsomhelst, och doften ska efterlikna känslan av att begrava ansiktet i kläderna på någon du älskar. Doften har noter av kryddnejlika, koriander, verivert och cederträ.

Lush Dear John

Öppningen av doften är väldigt kryddig och varm, och den torkar ner till en lite sötare variant av sig själv. Den har bra hållbarhet och känns fortfarande på huden efter 5 – 6 timmar.

INCI: Perfume, *Limonene, Water, Glycerine, Cederträolja, Coriander Oil, Clove Bud Oil, *Benzyl Benzoate, *Citral, *Farnesol, *Geraniol, *Linalool
*Naturlig ingrediens

Dear John är en vegansk parfym och Lush testar inte på djur. Parfymen kostar 349 SEK för 30 ml.

  • 8.4/10
    Hållbarhet - 8.4/10
  • 7.1/10
    Pris - 7.1/10
7.8/10

Lush Dear John

Lush Dear John är en varm och kryddig EdP, kostar 349 SEK för 30 ml.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer