Livsstil

Ungoth Confessions

Jag tror att “ungoth confessions” startade på YouTube, men jag kan inte hitta någon källa att ge credit till. Hursomhelst så går “ungoth confessions” ut på att man listar fakta om sig själv som är ungoth. Alltså saker som kan vara stereotypiskt bland gothare som inte stämmer in på dig själv. Det är bara en kul grej, inget att basera livsavgörande saker på.

Jag använder inte bara svart nagellack, ibland har jag andra färger
– Ja, när jag skrev mina confessions så var jag i en period där jag använde andra färger på naglarna än svart, nu har jag halkat ner i en svart period igen. Men ja, jag har använt andra färger på naglarna än svart.

Jag gillar reality-tv
– Jag kan tycka om att titta på Keeping up With The Kardashians, Botched och Body Shockers. Är inte så mycket för typ Paradise Hotel, Love Island och Bachelor dock.

Jag gillar sommaren
– På sommaren lever jag mitt bästa liv, jag öser på med SPF, maxi kjolar/klänningar och andra flowy plagg, gillar inte när det blir mörkt tidigt och även om jag älskar sammet och lager på lager så är vintern ingen favoritårstid för mig, hösten kan jag gå med på, men inte vintern.

Jag är inte gothed out 24/7
– Nä, så är det. Jag går inte klädd i fishnettoppar och sammetskjolar dagarna i ända. När jag är hemma är jag för det mesta klädd i något bekvämt så som pyjamas, den är svart dock ?

Jag gillar inte skräckfilm
– Om det finns någon filmgenre jag inte klarar av så är det skräck. Inte nutidens psykologiska skräckfilmer, eller de paranormala filmerna heller för den delen! Jag behöver skräck som Dracula från 1931, den klarar jag av.

Jag röker inte
– Jag röker inte, men har gjort det i perioder. Men jag gillar ändå inte de bland gothare (är det det egentligen?) populära “clove cigarettes” heller.

Jag gillade pojkband som liten
– Jag upptäckte Bauhaus när jag var 14ish, men innan det så gillade jag pojkband. Typ BSB och 5ive. Jag kan fortfarande texten till vissa låtar…

Jag gillar inte absinth, det är inget för mig
– Tycker att absinth, hur vackert det än kan vara på bild, är överskattat – jag dricker inte alkohol så ofta och när jag gör det är det rött eller rosé som gäller.

Jag har inte varit på någon konsert med ett band som är populärt bland gothare
– Jag har varit på konserter och spelningar, men det har varit band som Das Ich, VNV Nation och Colony 5 eller om det var De/Vision, jag minns inte. Jag har alltså inte sett t ex. The Cure eller The Sisters of Mercy och inte Bauhaus heller någon av de gånger dom varit till Sverige.

Jag handlar mina kläder i mainstream affärer
– Att vara plus size och gothare kan vara svårt när det kommer till kläder, jag har pratat om ideal inom subkulturen tidigare. Jag handlar mestadels mina kläder i vanliga butiker/kedjor och en del på webshoppar såklart.

Jag är rädd för spindlar, ormar och annat som krälar
– Medan jag kan tycka att spindlar, ormar och andra reptiler och insekter kan tillföra något mystiskt och intressant till foton t ex. så skulle jag aldrig i livet fotas med något av det. Jag är livrädd för spindlar och ormar och övriga creepy crawlies och sånt.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.