Black Moon Cosmetics

Black Moon Cosmetics

av Jenny Elisabeth
10 views

Ett märke jag velat prova är Black Moon Cosmetics, baserade i USA gör dom 100% cruelty-free och veganska produkter! Jag har köpt en palett och ett läppstift och fick en borste på köpet.

Black Moon Cosmetics

Black Moon Cosmetics

Jag skulle ju inte göra hauls, men är inte en haul fler än ett köp? I dunno. Men jag ville visa upp produkterna jag köpt. Har inte hunnit testa sminket än för paketet kom igår och igår hade jag boendestöd och en tid hos psykologen… och så var jag och handlade. Det var en fullspäckad dag igår, men jag kommer testa dom snart! 🖤

Black Moon Cosmetics Orb of Light
Orb of Light

Orb of Light

Jag köpte Orb of Light paletten som är Black Moon Cosmetics första ögonskuggspalett. Den har 8 skuggor som alla är smörigt mjuka och pigmenterade. Paletten är tänkt att ge dig basskuggorna i en och samma palett. Jag var orolig att paletten skulle gå sönder under transporten, men den var fint förpackad med bubbelplast och hade även skydd inuti kartongen.

Borsten är deras “synthetic eyeshadow brush”, en fluffig borste som inte är för stor. Jag tror den kan bli bra för min ögonform! Den känns tät och mjuk och kommer nog vara bra för blending.

Black Moon Cosmetics Orb of Light
Orb of Light

“Orb of Light, a descriptive phrase for Full Moon, is fitting for that pretty orb in the night sky that we deeply adore and wanted to showcase in this stunning palette! This gorgeous collection of mattes are named after monthly full moons and the New Moon according to the Old Farmer’s Almanac!”

Skuggorna har fått sina namn från månen och dess faser, dom heter:

  • •New• warm ivory (for base/setting)
  • •Strawberry• dusty pink
  • •Cold• taupe brown 
  • •Worm• warm Dijon mustard yellow
  • •Harvest• burnt orange 
  • •Blood• dried blood red
  • •Wolf• warm deep brown 
  • •Black• blackest black
Black Moon Cosmetics Sleepwalker
Sleepwalker
Black Moon Cosmetics Sleepwalker
Sleepwalker

Sleepwalker

Jag köpte också ett av deras Liquid to Matte läppstift, självklart i den svarta nyansen som heter Sleepwalker. Jag har hört att BM har en av de mest bekväma läppstiften att bära då formulan är mjuk och inte torkar ut läpparna men ändå torkar ner matt och har bra hållbarhet.


Black Moon Cosmetics kan man köpa från deras egna sida, paletten kostar $48 och läppstiftet kostar $18. Som sagt är alla produkter cruelty-free och veganska!

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer