Köpstopp 2019

Mitt köpstopp 2019: Oktober

av Jenny Elisabeth
7 views

Okej, det var oktober det. Och mitt #köpstopp gäller än och jag tror att det börjar gå bättre. Och att mitt shoppingmönster sakta men säkert ändras.

Köpstopp 2019
Bild av Daniel Reche från Pixabay

Jag tror jag sa det i mitt inlägg för september, att jag i september inte shoppade något förrän jag fick pengar i slutet av månaden. Och det var samma nu i oktober, ett köp den 1/10 som var totalt onödigt också men jag föll för ett inlägg från Ole Henriksen. Jag köpte deras Lucky Pucker Lip Scrub (som visade sig vara bra!), men i alla fall.

Det var ett köp den 1/10 och sen shoppade jag ingenting (jag gjorde två köp, men avbeställde/gjorde retur på dom) förrän den 18/10 och då gick jag till frisören (det var iofs tillåtet enligt reglerna) och köpte ett läppstift och en ögonskuggspalett från Black Moon Cosmetics. Såhär i efterhand så kan jag tycka att köpet hos BM hade kunnat gå att avbeställa, men när jag kom till den insikten så var det försent. I alla fall, jag satte mig inte i skuld för att köpa produkterna hos BM och det orsakade inga tråkiga effekter.

Ett tag så följde jag inte beautykonton på Instagram eller YouTube, men det gör jag nu igen. Jag har börjat tänka att jag inte behöver radera beauty ur mitt liv, för det är ett av mina intressen (hur tråkigt/ytligt det än kan låta). Istället måste jag lära mig att följa de konton jag vill följa och att inte köpa allt jag ser som verkar intressant.

Sakta men säkert tror och hoppas jag att mitt tänk kring shopping ändras, i början av året kunde det vara flertalet köp/månad, och nu har det varit 4 köp på 2 månader! Det ger mig hopp om att jag kan förändra det här.

Hur går det för dig, om du har en low-buy/no-buy?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer