Livsstil

The Fashion Tag

The Fashion Tag cirkulerade på bloggar för några år sen, jag gjorde den 2016 när jag just startat den här bloggen. Men sen dess har min stil ändrats och jag tänkte att jag gör den på nytt!

Outfit of The Day Unknown Pleasures T-Shirt

2016 levde jag med tanken att jag inte kan klä mig som jag vill för jag var antingen för stor för plaggen, plaggen var för dyra eller så tog min osäkerhet överhanden och gjorde att jag inte vågade klä mig i de kläderna jag gör nu.

The Fashion Tag

Hur skulle du beskriva din stil?
– Svart och ibland randigt. Gärna kjolar med fint fall, kängor och plagg i sammet eller fishnet.

Vilka är dina “wardrobe staples”?
– Det beror på säsong, men för den nuvarande säsongen så är sammetskjolen och polotoppen helt klart staples. Och kängorna! Får inte glömma kängorna.

Om du bara skulle välja tre plagg ur din garderob, vilka skulle det bli?
– Svårt fall… men jag har en sammetskjol som definitivt är ett av de tre plaggen, och kanske min Unknown Pleasures t-shirt. Och det sista då… hm. Fejkskinnjackan får nog bli det sista plagget.

Var shoppar du helst?
– Jag shoppar helst online för där är utbudet större för mig som plus size och gothare. ASOS, Boohoo, Zalando, H&M, ja till och med Lindex kan man hitta kläder hos.

Vem är din favoritdesigner och varför?
– Jag uppskattar designerkläder och kan tycka dom är fina, men det är inget för mig (eller min plånbok). Så jag har ingen favoritdesigner.

The Fashion Tag

Har du en signaturdoft?
– Nja, inte en speciell doft utan snarare doftnoter. Så som rökelse, mysk, sandelträ, lite blommor kan också vara okej för att få till kompositionen av doften. Ett par parfymer jag gillar är The Body Shop Red Musk, som tyvärr är discontinued, Kat Von D Sinner är också god och sen Byredo Mojave Ghost och till sist Glossier You.

Hur brukar du fixa håret?
– Jag har axellångt, tjockt och självlockigt hår. Ibland vill jag ha det lockigt och ibland inte. För lockigt så använder jag en Curl Definer från Budgie och vill jag ha det rakt så plattar jag det. Inte svårare än så!

Vilken är din “go to outfit” som alltid funkar?
– Det varierar med säsongen, men något som funkar oavsett säsong är skinny jeans, en band t-shirt och jacka i fejkskinn.

Strumpbyxor

Vad blir ditt nästa köp?
– Mitt nästa köp blir något så upphetsande som ett par tjocka strumpbyxor så att jag kan ha klänningar och kjolar under hösten och vintern.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.