Sodasan Diskmedel Citron

Jenny testar: Sodasan Diskmedel

av Jenny Elisabeth
58 visningar
Sodasan Diskmedel Citron

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JORDKLOK

Sodasan Diskmedel, 35 SEK/500 ml

Jag har testat Sodasan diskmedel, Sodasan är ett tyskt märke som sedan 20 år tillbaka gör ekologiska tvålar och ekologiska, miljövänliga rengöringsmedel som är skonsamma och snälla mot dig, ditt hem och vår natur.

Diskmedlet beskrivs som miljövänligt med en fräsch doft från naturlig eterisk citrongräsolja. Det ska ha en dryg formula som effektivt tar bort ingrodd smuts samtidigt som det är skonsamt mot huden. Det sägs också att det inte löddrar lika mycket som “vanliga” diskmedel men diskar ändå rent.

Jag har tidigare använt YES som så många andra, men sökte efter ett cruelty-free och veganskt diskmedel. Jag försöker byta ut produkter allteftersom, på tur står också diskmaskinstabletter och diverse rengöringsmedel.

Min diskmaskin används flitigt men ibland blir det även disk som behöver handdiskas, jag har testat Sodasan på disk som fått stå en stund. Det doftar fräscht, jag föredrar citrondoften framför doften på det gröna YES. Och ja, det löddrar mindre men man behöver inte jobba hårdare för att få bort smutsen från disken. Jag skulle säga att Sodasan är ett bra alternativ till YES som dessutom är certifierat EcoCert, EcoGuarantee och veganskt. Det är drygt, skonsamt och effektivt.

Sodasan kan du köpa bl a. hos Jordklok där en flaska kostar 35 SEK.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer