Goth Outfit of The Day

Outfit of The Day: Repeat

av Jenny Elisabeth
37 visningar
Outfit of The Day: Repeat

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

För ett år sen fotade jag den här outfiten, så det blev en repeat outfit idag. Samma klänning, samma skor, samma stay-ups. Vädret var bättre idag, lite mer sol än för ett år sen. När jag stod och fotade så gick det förbi flera personer, några av dom log och frågade om dom får gå förbi.

Jag blev så nöjd med min makeup den här dagen också så jag slängde på en hatt när jag kom in igen och försökte fota en ny profilbild, och det gick riktigt bra om jag får säga det själv för det blev en ny profilbild.

Om du vill se förra årets variant på den här outfiten så hittar du den här.

Outfit of The Day: Repeat
Outfit of The Day: Repeat

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Stay-ups: DIM
Skor: Dr Martens
Halsband: Restyle
Bälte: Boohoo

Outfit of The Day: RepeatOutfit of The Day: RepeatOutfit of The Day: Repeat
Outfit of The Day: Repeat

Här är en close-up av (makeupen) när jag hade fått på mig hatten ?

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer