MAKETHEMAKE Capric Face Palette

MAKETHEMAKE Capric Face Palette

av Jenny Elisabeth
15 views
MAKETHEMAKE Capric Face Palette

För ett tag sen fick jag hem MAKETHEMAKE Capric Face Palette. En multi-use palett med 3 skuggor som du kan använda som finishing powder, rouge, bronzer och som ögonskugga om du vill.

MAKETHEMAKE Capric Face Palette

MAKETHEMAKE, eller för enkelhetens skull kallar vi det from nu för MTM, är Skincitys egna märke med produkter som dom kallar som “makeup-infused skincare”, jag har tidigare skrivit om deras bronzer, concealer och primer. Med “makeup-infused skincare” menas att det är den bästa kombinationen mellan aktiv hudvård och lystergivande makeup. Produkterna vårdar och behandlar samtidigt som dina drag framhävs.

Capric Face Palette är ett av de senaste tillskotten (i alla fall när jag skriver detta), och jag vet inte hur du känner… men jag får lite Hourglass-vibbar av paletten, inga negativa vibbar dock för MTM gör det på sitt egna sätt. Men till skillnad från Hourglass får du MTMs palett till ett lite lägre pris då denna palett kostar 299 SEK. Jag har fått hem paletten i nyansen Apricot och det är den lite mer varma, skulle jag säga, av de två paletterna och det är bara bra för jag är inte mycket för bäriga nyanser. MTM’s produkter är helt veganska och är inte testade på djur vilket gör mig väldigt lycklig.

MAKETHEMAKE Capric Face Palette
MAKETHEMAKE Capric Apricot Face Palette
MAKETHEMAKE Capric Face Palette
MAKETHEMAKE Capric Apricot Face Palette

Capric Face Palette har en lapp på baksidan där den rankas som en 3/5 på coverage och 4/5 på finish matt eller glowy, den är alltså mer glowy än matt och det gillar jag också. Den första nyansen (Radiant Light) är ett finishing powder, den i mitten ett rouge (Apricot Blush) och den till höger (Gold Shimmer) bronzer/highlight. Jag tycker att skuggan Gold Shimmer som rekommenderas som highlighter gör sig bäst som bronzer på mig.

MAKETHEMAKE Capric Apricot Face Palette

Här har jag använt Capric Face Palette på ögonen, på kinderna som rouge och bronzer och lite all over. Skuggan Radiant Light på ögonlocken och som finishing powder, Apricot Blush som rouge och Gold Shimmer som bronzer. Jag applicerade samtliga skuggor med MTM’s Sheer Blush Brush (som jag också fick i utskicket) och fuktade borsten med NYX Dewy Setting Spray för att få ut lite mer färg av skuggorna.

MAKETHEMAKE Sheer Blush Brush
MAKETHEMAKE Sheer Blush Brush

“Den unika puderformulan är från början en vårdande emulsion som försiktigt bakats till vackra, marmorerade puder med en cremig och sammetslen struktur som ger en strålande finish. Produkten smälter in i huden vid applicering och jämnar ut synligheten av fina linjer och porer samt ger din hud en hälsosam glöd.”

Skincity beskriver Capric Face Palette som ovan, att det är en vårdande emulsion (en emulsion är en blandning av två vätskor som vanligen inte blandas lätt med varandra, t ex vatten och olja) som sedan bakats till dessa vackra och marmorerade puder. Pudren är väldigt lena och har en fin glowig finish. Och jag håller med om att pudren smälter in i huden och jämnar ut huden. Formulan ger ett subtilt glow vilket jag gillar överallt, förutom på kindbenen, där jag vill ha lite mer oumph i en highlighter.

På det stora hela gillar jag Capric Face Palette, skuggorna och hur dom presterar en väldigt bra palett för de dagar jag inte vill använda svart!

Som sagt är MTM’s produkter 100% veganska och testas inte på djur. Capric Face Palette kostar 299 SEK och finns att köpa hos Skincity!

  • 9.1/10
    Applicering - 9.1/10
  • 9.1/10
    Pris - 9.1/10
  • 8.8/10
    Resultat - 8.8/10
9/10

MAKETHEMAKE Capric Face Palette

MAKETHEMAKE Capric Face Palette kommer i två färgställningar, kostar 299 SEK, 100% vegansk och cruelty-free!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer