Topp 5 Ögon

Topp 5 2019: Ögon

av Jenny Elisabeth
8 views
Topp 5 Ögon
Bild av fotostrobi från Pixabay

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Då har vi kommit till kategorin ögon, här har jag inkluderat allt som har med ögonmejk att göra. Att bara välja 5 produkter var svårt, speciellt eftersom jag typ inte använt så mycket ögonmejk de senaste månaderna. Men här kommer topp 5 2019: ögon!

Buxom Lash Volumizing Mascara
Bild: KICKS

Buxom Lash Volumizing Mascara, 240 SEK

Bland de mascaror jag testat i år så blev Buxoms Lash Volumizing Mascara min favorit. Fast jag måste hålla med recensenterna på KICKS att den är inte speciellt “volumizing” egentligen, för mina fransar (som är många och långa) så ger den mer längd och möjligen lite mer volym när jag byggt upp den och är på tredje lagret. Men who cares? Jag tycker det är en toppenbra mascara, den sitter på plats och smular inte!

Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon
Bild: KICKS

Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon, 149 SEK

Linda Hallberg Cosmetics’ pennor är i en klass för sig, den svarta är den jag är inne på min tredje av nu. Jag använder den till ögon och läppar, vässar den mellan användningarna obvi. Dom sitter bra på vattenlinjen och ser så fina ut med LH’s Infinity Glass ovanpå när man har dom på läpparna. Vegansk.

Rodial Eye Sculpt
Bild: KICKS

Rodial Eye Sculpt, 495 SEK

Med risk för att repetera mig, för det känns som att jag sagt detta många gånger så är Rodial Eye Sculpt en sån där produkt som jag glömmer bort att jag ens äger mellan varven. Men sen hamnar jag i en period där jag enbart använder Eye Sculpt. Nyansen ger ett fint, brunt sotigt öga utan mycket effort. Vegansk.

Melt Cosmetics She's in Parties Stack
Bild: Melt Cosmetics

Melt Cosmetics She’s in Parties Stack, $48.00

När det kommer till vanlig ögonskugga så har jag använt Melt Cosmetics She’s in Parties Stack mer än tre gånger sen jag köpte den. Och om du också har mycket smink så förstår du nog att 3+ gånger är ganska bra om man har en vana av att köpa något, testa en gång och sen lägga i en låda. I alla fall, jag har hört att vissa tycker att Melts skuggor är pudriga och inget speciellt. Jag kan hålla med om pudrigheten, och dom är inte superpigmenterade men det tycker jag är bra för jag bygger hellre upp en skugga än går in med borsten och får en fläck som inte går att blenda ut.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Palette
Bild: LookFantastic

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette

Den här paletten hamnar på den här listan för att jag använt den svarta skuggan i typ alla looks där jag använt en svart skugga de senaste månaderna. Kaleidoscope Dream är inte tillgänglig längre, men eftersom jag “shops my stash” och försöker att använda, och rekommendera, det man har så tog jag med den. Det är en väldigt fin palett och jag gillar de andra skuggorna också! En riktig 💎

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer