Mode

2019: Ett år i outfits

2019: Ett år i outfits

2019 är över och ett nytt årtionde väntar i 2020. Igår publicerade jag ett inlägg om 2019: Ett år i makeup looks och nu är det dags för outfits!

Förra året, 2019 alltså, har jag publicerat fler inlägg med outfits och jag tycker det är kul, fick idéen till det här inlägget från Robyn från bloggen Midnight and Lace och precis som Robyn tycker jag det är kul att titta tillbaka på året och tänka “åh, ja den klänningen måste jag använda oftare” eller att se plaggen i nya kombinationer.

Jag ser också på bilderna att jag blir säkrare i mig själv, och att kärleken till mig själv växt under året och fortfarande växer. Det är så skönt att få vara den jag är och inte behöva dölja något, varken sexuell läggning, kost eller utseende!

Hoppas på att 2020 kommer bjuda på lite kärlek, till mig själv och till någon annan också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.