Maria Nila True Soft

Recension: Maria Nila True Soft Shampoo & Conditioner

av Jenny Elisabeth
91 views
Maria Nila True Soft

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Maria Nila True Soft Shampoo & Conditioner, 249 SEK/st

Jag har länge hoppat bland scahmpo och balsam och använt det jag känt för för dagen, lite som jag gör med hudvården. Men även om det finns likheter bland hud och hår så tror jag att mitt hår lever sitt bästa liv nu när jag hittat en serie hårvårdsprodukter som jag, och mitt hår, verkligen gillar!

True Soft serien är baserad på arganolja som återfuktar håret och ger liv till ett torrt och skadat hår. Produkterna minskar även friss och statisk elektricitet. I serien finns ett schampo, ett balsam, en inpackning och en olja. Jag har testat schampot, balsamet och oljan men kommer prata mer om schampot och balsamet idag.

Jag har använt True Soft serien (schampo, balsam och olja) sen oktober, mitt hår är tjockt, självlockigt och skadat av att ha blivit färgat i flera år. Jag märkte av en skillnad i hur mitt hår… betedde sig redan efter de första tvättarna. Lockarna kom fram utan att jag behövde använda en curl definer och även om jag oftast inte rockar mina lockar så tar jag detta som ett tecken på att mitt hår fått mycket fukt från produkterna jag använder, för när mitt hår får fukt då blir det lockigt.

Maria Nila True Soft

True Soft serien har en fruktig och blommig doft med noter av liljor, jasmin och ros. Det är ingen doft som stör utan jag tycker den är väldigt god och den stannar kvar i håret ett slag efter tvätt. Jag har en frisör som bästa vän och hon har alltid tutat i mig vikten av bra produkter för mitt hår, speciellt eftersom det är torrt pga självlockigt och skadat. Jag har som sagt hoppat lite mellan serier och aldrig hittat något jag egentligen gillat, har bl a testat O&M, Ouai och Kevin Murphy.

Men jag har nog hittat en serie som mitt hår verkligen gillar, jag kan tom tänka mig att rocka mina lockar nu! Nästa köp blir nog inpackningen från True Soft serien, och när schampot och balsamet är slut ska jag nog köpa de stora flaskorna.

Maria Nila True Soft Conditioner 300 mlMaria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Maria Nila testar inte på djur och deras produkter är veganska, innehåller inte sulfater eller parabener. True Soft Shampoo och True Soft Conditioner finns att köpa bl a. på KICKS.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer